Organisaties

Een organisatie vaart wel bij optimaal functionerende werknemers. Door te investeren in de persoonlijke ontwikkeling van werknemers, zorg je ervoor dat werknemers kunnen groeien als persoon. Persoonsgerichte begeleiding geeft meer ruimte om goed te kunnen functioneren. Het verhoogt de creativiteit en verbetert de inzetbaarheid. Bevlogen werknemers verzuimen minder en zijn productiever.

Overweeg je in je instelling of bedrijf een coach voor werknemers in te zetten, dan help ik je graag verder. Ofwel door gericht te coachen bij specifieke thema’s waarin de werknemer vastloopt. Of juist door te werken aan persoonlijke ontwikkeling in meer algemene zin. Supervisie,
coaching, loopbaanbegeleiding, intervisie en werken met teams zijn begeleidingsvormen die allemaal kunnen plaatsvinden binnen het bedrijf of daarbuiten. Ook voor trainingen kun je Fluitekruid bellen. Vraag naar de mogelijkheden.


Bevlogen werknemers verzuimen minder en zijn productiever.

 

Onafhankelijkheid
Als onafhankelijk coach ben ik volledig neutraal en onbevooroordeeld, zowel jegens het bedrijf, als jegens de werknemer. Dat maakt het mogelijk om de volle omvang van wat er speelt onder de loep te nemen. Daarnaast garandeer je op die manier de veiligheid van de coachee. Pas als werknemers die veiligheid ervaren, kunnen zij zich open opstellen en dat aangaan wat nodig is.

 

Foto: © Ros Berryman